Ett litet hej!

 
---------------------
Hej på er från ett +5 gradigt Österlen. Förra året vid den här tidpunkten var det hela 17+ grader ute. Men våren kommer väl hit också så småningom! 
 
Idag fortsätter vi arbetet med att lägga upp produkter i webshopen. Tyvärr är det alltid bara en bråkdel av alla de plagg och accessoarer vi har i butikerna som kommer ut där, så är det något plagg ni undrar över men som kanske inte finns upplagt så går det alltid att höra av sig till oss i butiken i Skåne-Tranås. Facebook är också en bra plattform där det ofta läggs upp bilder inifrån butikerna. Så om ni inte redan gör det, följ oss där! Här hittar ni våran facebooksida.
 
Nyheterna trillar in dagligen och vi har svårt att hinna med att visa er dem, så det allra bästa är att komma in i en av butikerna och själva ta del av alla de nya plagg som får en att längta lite extra efter vår och fint väder! Idag väntar vi t.ex. förväntansfullt på paket från vårat huvudmärke m.p. by style. Dessutom kommer det hit en försäljare som ska visa upp sjalar och smycken för oss. Tråkigt har vi i alla fall aldrig här i butikerna!
 
 
2016, ALLMÄNT | |
Upp