Modemässa Köpenhamn

I förra veckan var vi iväg på modemässa i Köpenhamn, det är alltid lika roligt att komma iväg och bli inspirerad. Som vanligt hade vi bokat in möten för att lägga beställningar för våren 2016 med ett par av våra märken, bl.a. Bohéme och Masai. Bohéme var först ut, och vilka kläder! Det är alltid svårt det där, med vad man ska välja. Tyvärr kan man ju inte beställa hem allt även om vi gärna velat! Men vi tror att vi lyckades få ihop en fin kollektion både till Simrishamn och till Längorna! Det näst bästa med Bohéme´s monter var iskaffet dem bjöd oss på! Mmm ;D
 
Innan mötet med Masai hann vi gå runt och kika lite och även beställa hem snygga sjalar och smycken från Silk Route för direktleverans. Så i September fylls butikerna med underbara sjalar och nya smycken. Ni kan tro att vi gick loss i deras monter. Det blir mycket färger, så mycket kan jag säga.
 
Masai bjöd på goda snittar och en lika stor kollektion som vanligt. Masai har nog en av de största montrarna på hela mässan och ni kan bara tänka er att komma in där och se alla kläder, så svårt att välja! Men även här efter 2,5 timmes dividerande och väljande lämnade vi med en bra känsla i magen. Så ni har mycket att se fram emot tidig vår 2016 när allt börjar anlända, för det gör vi!
 
Dessutom kan jag berätta att vi även trillade över ett annat märke som vi kände att vi Bara var tvungna att prova på, så grymt snygga kläder att vi blev helt till oss - ìgor dobranic kommer att anlända i slutet på februari och ni får bara inte missa det! Vi valde ut en liten men superfin kollektion som kommer att passa så bra in här på Längorna. Och vi hoppas att ni kommer att bli lika förälskade i märket som vi blev!
 
 
 
2015, ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp